Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция преди старта на новия

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция преди старта на новия
Коментари Харесай

Рибарски: Целта пред ЦСКА 1948 е титлата!

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде конференция преди старта на новия сезон. Той приказва както за идния дуел с Левски, по този начин и за задаващия се конфликт с ФКСБ в Лигата на конференциите. Рибарски беше безапелационен, че задачата пред тима му е да стане първенец на България.

" Очаквам динамичен мач с Левски, макар упованията за горещо време. Отворен мач. Очакваме съперникът да наподобява по малко по-различен метод по отношение на предишния сезон, поради новия треньор. Информирани сме, че мачът ще се организира на стадион " Георги Аспарухов ". Очакваме да избистрим състава и да вкараме в игрови темп новите футболисти. Мисля, че използвахме оптимално рационално дребното време. Като всеки треньор, мисля, че има неща, които могат да са по-добре. Виждам избрана смяна в някои от аспектите на игра на Левски, най-вече в офанзива. Нямат нови футболисти, да, само че това мисля, че е плюс - отракан тим ", показа наставникът на " алените ".

" Очакваме новия нападател да пристигна в България и да влезе оптимално бързо. Няма по какъв начин да не разчитаме на нови срещу Левски, много момчета напуснаха. Напасват се новите, в процеса на работа ще избистрим игровия образ. Ще имаме сили да погледнем към първото място. Целта на ЦСКА винаги е да бъде първенец и да вземе Купата на България ", добави той.

" Състоянието на Ивайло Чочев не е положително за жалост. Има скъсване на главната капсула, с ботуш е, надяваме се в близката седмица-две да стартира да тренира, с цел да можем да го използваме срещу ФКСБ. Те са добър и уравновесен тим фактически. Имат своите недостатъци, занапред ще срещнем футболистите с тях. Нека се насочим към първите два мача от шампионата, а след това да мислим за ФКСБ. Засега селекцията по-скоро е завършена, това бяха позициите, които бяха сложени още преди подготвителния интервал. Ще играем с тези, които са налични ", показа още треньорът.

" Сигурен съм, че тимът ще бъде по-силен от предходната година, без да наскърбявам предходните играчи. Дали имам успокоение? В кой тим има успокоение, на никое място няма успокоение. Благодаря на господин Найденов за поддръжката, само че има цели, обикновено е в случай че не реализираме задачите, отговорността да нося аз. Целта е да сме две ходило по-високо от първото място. Щом съм тук, считам, че задачата е изпълнима ", приключи Рибарски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР